Ježíškovi… - EVA ♡ LIFE

Ježíškovi…

15:11:00

Hezký večer! 
Letos mi přijde, že Vánoce jsou tady nějak dříve než v předešlých letech. Dárky pro svoje blízké mám už všechny vymyšlené a několik i nakoupených, ale nad tím, co bych si přála já jsem zatím ještě moc nepřemýšlela. I z části proto jsem si chtěla tímto wishlistem ujasnit, čím by letos Ježíšek udělal radost mně. Určitě to není tak, že bych si napsala všechny věci na seznam a dostala úplně všechno, jsou tam i věci, které si budu chtít v nejbližších týdnech pořídit já sama. 



Stříbrné DKNY hodinky jsou asi ta největší věc, kterou bych chtěla. Žádné ted' nenosím a protože mám doplňky převážně ve stříbrné, tak bych je chtěla taky v této barvě. Moc se mi líbí jednoduché modely od DKNY, Storm, Fossil, ale nechám se překvapit. 

Victoria's Secret Pink mikiny se mi obecně moc líbí. Mám doma jednu ve světle modré a chtěla bych si pořídit další v černé nebo růžové s výrazným nápisem. Také obyčejné topy se mi moc líbí a přijde mi, že se dají skvěle kombinovat s jednoduchými basic kousky. 

Kvalitní termoska by mi taky udělala velkou radost, protože všechny, které doma mám, bud' tečou nebo neudrží kafe teplé ani na cestu do školy. A nejvíc mě naštvaly ty ze Starbucks, protože nejsou nejlevnější a vždycky jsem s nimi měla problém. 

Obal na Macbook by se mi taky docela hodil, protože pokaždé, když Air někam nesu, tak mám strašný strach, aby se mi nezlomil nebo neboškrábal a tak. Nádherné jsou třeba ty Micheal Kors nebo Marc by Marc Jacobs, vůbec by mi nevadila i nějaká výraznější barva.

Diář 2015 už je taková každoroční klasika. Dostávám ho vždy od babičky a jsem zvědavá, jaký mi vybere letos.

Kvalitní béžový šátek by mě taky hodně potěšil tak doufám, že na něj Ježíšek nezapomene:)

Kosmetika. Protože do školy nechci nosit výrazné barvy, tak by se mi hodily laky, rtěnky, balzámy a tvářenky v přirozených odstínech, kterých doma moc nemám. 

A co si letos přejete Vy? Už máte dárky nakoupené? Já se i přes můj wishlist moc těším i na ostatní dárky, protože mi vždy udělá radost, když si někdo dá práci vymýšlením dárku a dá mi třeba něco, o čem jsem mluvila dřív a už na to zapomněla. Těším se na Vaše komentáře! 

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Já už dárky letos nakoupené mám, už jen zabalit :-). Termosku, keep cup bych taky chtěla

    OdpovědětVymazat
  2. Něco od VS si přeji už hrozně dlouho, ale ještě se nenašel nikdo, kdo by cokoli koupil, takže to budu muset udělat nejspíš sama. :D Termosku sháním asi od léta, ale stále jsem nenašla žádnou, která by mi vyhovovala jak cenově, tak vzhledově, tak kvalitou. Začínám být pomalu zoufalá. :D Pak chci další hromadu věcí, ale kdybych to tu měla všechno vypsat, tak tu jsem opravdu hodně dlouho. :D A co se týče dárků, tak ty teprve nakupovat začnu. Zatím nemám vůbec žádný, ale alespoň vím, co chci komu přibližně dát. :)
    Janie Reinde

    OdpovědětVymazat
  3. Také chci Victoria Secret, mikču :(:D

    OdpovědětVymazat
  4. VS mikiny jsou úžasný, celkově oblečení má kvalitní :) hezký wishlist :)
    www.beautylook.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Taky by se mi hodil kvalitní termohrnek, protože ty moje jsou naprd :/

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin