Currently on my wishlist - EVA ♡ LIFE

Currently on my wishlist

11:37:00

Dnes mám tady článek o věcech, které bych si v dohledné době ráda pořídila. Možná je to spíš  dreamlist než wishlist, ale za měsíc a půl mám narozeniny, tak snad si něco z toho budu moct taky odškrtnout. Celkově ted' chodím nakupovat jen když něco nutně potřebuju nebo pokud jdu někomu koupit dákry, ale ráda bych si udělala čas na to, abych věci na seznamu vybrala. 


Ripped jeans - mám už jedny ve světle modré a nosím je moc ráda a často, tak bych chtěla ještě jedny černé. Sáčka nosím  taky obecně hodně ráda a světle růžové se mi líbilo v outfitu Báry, určitě si takové taky musím pořídit. V Zaře mají krásnou jarní kolekci květovaných topů, ale zatím jsem se na ně dívala jen na stránkách, tak jsem zvědavá, jak se mi budou líbit ve skutečnosti, ale přemýšlím nad nimi už delší dobu. Asi největší věc, kterou bych si chtěla pořídit, je nová peněženka. Koukám po ní už hodně dlouho a zamilovala jsem se do šedé Michael Kors se stříbrnými detaily, hodí se k většině mých doplňků. Taky si chci koupit tělové balerinky, hodí se ke všemu a určitě je na léto hodně využiju, mám už jedny vyhlédnuté v Aldu. Potom tady mám dvě veci z kosmetiky, Too Faced má nádherné tvářenky a rozjasňovače a rozhoduju se mezi nimi a odstínem Mocha od MAC. Další věcí je lesk na rty od Nars, jeden už mám jsem s ním moc spokojená, je to opravdu rozdíl v pigmentaci a výdrži odproti drogerkovým produktům, nejspíš si budu vybírat výraznější odstín do růžova. 

A jaké věci máte na wishlistu Vy? 

You Might Also Like

4 komentářů

  1. ripped jeans mam taky na wishlistu, k tomu jeste boyfriend jeans, cerny nizky converse a hodinky daniel wellington .. mam tech prani nejak hodne a penez malo :)

    ClaudiasNewLife

    OdpovědětVymazat
  2. Čierne ripped jeans mám doma a sú fakt veľmi pohodlné :) vybrala si peknú farbu lesku od Nars, tú by som aj ja brala :)
    janesworldblog

    OdpovědětVymazat
  3. Džíny potřebuju taky, protože jsem měla 3, ale zhubla jsem a všechny mi strašně tak plandají na tom zadku, takže to nevypadá hezky :D a balerínky si půjdu vybrat tento týden. A zrovna dneska jsem se koukala na svou peněženku a říkala jsem si, že je chudák už taky dost opotřebovaná

    OdpovědětVymazat
  4. Máš ozaj krásne veci na wishliste! :) Kvetovaný top a sako by sa hodili aj mne. Na svojom wishliste nemám nič konkrétne, v poslednej dobe nakupujem asi takým štýlom, že vojdem do obchodu a jednoducho sa nejakou vecou nechám očariť a kúpim si ju :D

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin