Summer essentials - EVA ♡ LIFE

Summer essentials

22:13:00


Krásný nedělní večer, 
už máme za sebou několik krásných letních dnů a proto bych vám chtěla ukázat několik produktů, které v létě moc ráda používám.

 Na obličej 
I když se nejdu přímo opalovat, tak si přes léto dávám na obličej pod makeup vždy krém s ochranným faktorem, protože sluníčko je nejsilnějším faktorem ovlivňujícím vrásky na obličeji. Zrovna ted' používám krém od Payot s SPF 50. Na něj nanáším Face and Body Foundation od Mac, je to podle mě nejlepší makeup na léto. 
Na termální vodu od Avene taky nedám dopustit, používám ji taky jako fixační sprej po nanesení makeupu. Stejně tak jsem si oblíbila lehkou vodu od Yves Rocher, má hodně jemnou vůni a dokáže plet' hezky zklidnit. 






Na tělo
Co si pamatuji, tak jsme doma měli vždy jen opalovací krémy od značky Daylong a nikdy jsem se po něm nespálila a to se vždy mažu jednou, maximálně dvakrát, když ležím opravdu celý den na pláži. Když si jdu ale lehnout jen na chvilku na zahradu k bazénu, tak se namažu olejem Nubian, který má faktor jen 6, ale tady mi to bohatě stačí. Seženete ho v DM a stojí jen něco pod stovku. Abych měla rovnoměrné opálení, tak několikrát týdně používám tělový peeling nebo tento scrub z Manufaktury, krásně voní a je o hodně šetrnější než klasické peelingy, takže ho určitě můžu doporučit. Po opalování se většinou namažu obyčejným tělovým mlékem, olejem od Nuxe nebo krémem po opalování, je to hodně důležité, aby se pokožka přes noc zregenerovala. 




Na vlasy
Musím se přiznat, že o vlasy celkově moc nepečuji, ale jediná věc, kterou dělám pravidelně, je nanesení oleje do konečků každý večer. Nemám ráda různé spreje proti sluníčku, je to jen další zbytečná chemie navíc a v kombinaci s chlorem v bazénu to taky nedělá nic dobrého. 


A jaké jsou vaše letní nezbytnosti? Moc ráda si přečtu Vaše tipy :)




You Might Also Like

7 komentářů

  1. Já jsem si zase jako dermální vodu oblíbila produkt od Biodermy :) S ostatními produkty zatím nemám zkušenost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem snad ani nikde neviděla, musím to napravit :)

      Vymazat
  2. beautiful products !
    Would you like to follow each other on GFC? let me know
    kisses
    http://www.mosaictrends.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Já v létě potřebuji hlavně deodoranty a peeling :D

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  4. Termální vodu od Avene jsem měla, ale musím se přiznat, že mi udělala stejnou službu jako ta od Baley, takže jsem byla překvapená. Po oleji od Pantene jsem taky koukala, nakonec jsem ho nevzala, protože mám doma kokosák, který používám právě do konečků :).
    CHIC Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tu termální vodu od Balea se taky musím podívat :) Mně kokosový olej na vlasy bohužel moc nevyhovuje :(

      Vymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin