Christmas Random - EVA ♡ LIFE

Christmas Random

17:12:00


Krásný pátek! Vítám Vás v novém roce a doufám, že jste si svátky v klidu užili. U mě to sice bylo už po několikáté ve znamění učení (no dobře, spíš by většinu času mělo být) :D Nejvíc času jsem byla jenom doma a užívala jsem si, že jsme celá rodina pohromadě. Proto jsme taky často chodili společně bud' na jídlo nebo se někam projít, at' už do centra nebo i třeba v Plzni, kde mám školu. Taky jsme po delší době  byly na thajské masáži a bylo to skvělý! Úplně mi to po Bali chybí :D A řekla bych, že úvodní fotka úplně vystihuje moji vánoční náladu a hlavně pocity, v pyžamu a v pohodě. Kdo to měl taky tak? :) A na Silvestra jsem byla taky doma, byla u nás spousta lidí a spousta jídla (a pití :D) a užila jsem si to, i když jsem nebyla nikde na horách. Pořád nějak doufám, že přijde rok, kdy budu moct o Vánocích aspoň na pár dní někam bez výčitek odjet, ale zatím to úplně nevidím. 
Na Nový rok jsme se chtěli jít podívat na ohňostroj, ale bylo tak příšerný počasí, že jsme neviděli vůbec nic. Tak jsme si ho aspoň jeli poslechnout :D 
Dárky jsem sice nafotila, ale nejsem si nějak jistá, jestli je sem chci všechny dávat, protože  za ty ošklivý komenáře mi  to asi nestojí. Možná je dám do dalšího randomu, třeba se i rozhodnu pro samostatný článek, uvidím. A jak jste si užili Vánoce Vy? Určitě mi napište, co Vám udělalo největší radost. Mně třeba dneska sníh a krásný počasí! Pusu E. 



Pub v Plzni





Dárečky od Nivea, protože balzámů není nikdy dost a ty barvičku jsou úžasný!



zklamaný po novoročním ohňostroji :D

Delish




























You Might Also Like

1 komentářů

  1. ale prosím ťa, komentáre nekomentáre, určite sprav aj článok o tom, čo si dostala na Vianoce :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin