Jak čistím plet' s Foreo LUNA mini 2 - EVA ♡ LIFE

Jak čistím plet' s Foreo LUNA mini 2

21:59:00

Hezký den :) Dnes mám pro Vás jeden kosmetický tip, dostala jsem možnost vyzkoušet čistící kartáček FOREO LUNA mini 2, o kterém jste už určitě slyšeli. Hned na začátku bych chtěla předejít spekulacím ohledně sponzorování článku, placená reklama to není.

V balíčku jsem dostala s přístrojem i kabel na nabíjení, zatím nebyla potřeba přístroj nijak nabíjet a podle informací, které se ke mně dostaly, vydrží bez nabití klidně i ROK na hodinové nabití, což je pro mě určitě velké plus, že na to nemusím myslet například při cestování. Možná Vás překvapí kanárkově žlutá barva, kterou jsem si vybrala, ale žlutá byla moje nejoblíbenější od doby, co jsem vůbec barvy dokázala rozeznat :D A navíc doma mám koupelnu do světle žluté.
Čistítko funguje na principu sonického čištění, po zapnutí začne lehce pulzovat a můžete začít čistit přiložením na plet'. Čistící kartáček Vás sám upozorní, kdy máte přejít na na jinou část obličeje, což je podle mě naprosto super, aspoň tomu vůbec nemusíte věnovat pozornost. Máte taky na výběr sílu pulzování, kterou si lehce nastavíte tlačítky +-.
Jako obrovskou výhodu vnímám to, že je LUNA mini 2 voděodolná, takže s ní můžete čistit obličej i ve sprše nebo ve vaně.
Je opravdu roztomile maličký a lehký, navíc je vyroben z hypoalergenního silikonu, který je snadno omyvatelný a tedy nedochází k nahromadění bakterií po odstranění zbytků odumřelé kůže, makeupu a jiných nečistot, které se na pleti nahromadí v průběhu celého dne.
A jak LUNA mini 2 správně používat? Mám ji doma už několik týdnů, používám ji opravdu poctivě každé ráno a večer, výjimečně ráno vynechám, jen když zaspím nebo opravdu nemám ani minutku navíc. Já vždy nejdříve opláchnu obličej vlažnou vodou (teplá by se při čistění vůbec používat neměla), potom nanesu čisticí gel nebo pěnu, což je taky důlěžite, dejte si pozor, aby gely neobsahovaly třeba peelingová zrníčka nebo jiné částečky, které by mohly jemný silikonový povrch poničit. Už po několika prvních čištěních bylo na dotyk patrné, že plet' je jemnější a hladší. Budu moc ráda, když mi do komentářů napíšete, jestli máte s Foreem zkušenost a jak jste spokojené :)



You Might Also Like

2 komentářů

  1. mňa toto najprv zaujalo, ale keď to potom mala už každá blogerka, zhnusilo sa mi to :D:P

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
  2. Ach to foreo je poslední rok fakt úplně všude :D skoro každá blogerka, youtuberka, influencerka a další tyhle odvětví má foreo a používá ho :D pořád jsem si říkala, že to zas tak super být nemůže, jelikož mi přijde, že většina ho ukazuje jenom kvůli tomu, že ho dostali jako barter, ale ono to asi fakt pomáhá, když na to všude čtu ty recenze i od "normálních" smrtelnic :D
    Já si to stejně ale už jenom kvůli týhle obří bublině nekoupím.. prostě tak .. z principu :D :D

    OdpovědětVymazat

NÁVŠTĚVNOST ♡

SUBSCRIBE ♡

Follow on Bloglovin